Onze kracht is dat wij een breed scala van deskundigheid en diensten kunnen bieden. Deze diversiteit aan oplossingen is gebouwd op onze ervaringen en draagt bij aan de internationale erkenning van onze expertise.

Dankzij onze brede benadering zijn wij een unieke gesprekspartner, die voorziet in al uw behoeften op het gebied van energie.

Technologieën

Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van complete oplossingen voor hoogwaardige energieproductie. Wij houden ons bezig met alle fasen van uw project, van onderzoek tot en met onderhoud, inclusief de financiering. Wij kunnen ook instaan voor de resultaten tijdens de complete levensduur van de installatie. Bij elk project geven wij leiding aan alle partijen die bij de werkzaamheden zijn betrokken. Wij blijven uw enige aanspreekpunt, om u vanuit technisch, menselijk, financieel en planningsperspectief een positief resultaat te bieden.

Aankoop & verkoop

Wij bieden onze 1000 klanten een service voor aankoop- en verkoopbeheer van energie. Wij identificeren voor u de beste contracten, op basis van een strategie die is afgestemd op uw verbruiksprofiel en uw risicoprofiel. Wij treden op als intermediair (TPI – Third party intermediary) en blijven uw enige contactpersoon.

Diensten

Onze rol is niet beperkt tot het implementeren van hoogwaardige energie-oplossingen of het optimaliseren van uw energiekosten.

Het is onze ambitie om een competente en betrouwbare echte partner te zijn en u in alle fasen en tijdens de volledige levensduur van uw projecten te begeleiden. Daarvoor hebben wij ‘Coretec Services’ ingesteld, dat het totale aanbod van Coretec completeert en structureert. Deze structuur omvat een panel van aanvullende diensten waarmee uw competitiviteit nog verder kan worden verbeterd, terwijl u zich volledig op uw core business kunt concentreren.