Expertise

KMO & TERTIAIRE SECTOR

WORDT U TE VAAK DOOR LEVERANCIERS BENADERD? BETAALT U TE VEEL VOOR ENERGIE? ZIJN UW CONTRACTEN EN FACTUREN TE INGEWIKKELD?


Wij begeleiden u bij het zoeken naar het beste energiecontract. De grootste concerns laten ons, als expert op het gebied van de energiemarkt, voor hen onderhandelen en hun elektriciteit en gas aankopen om de beste contracten te krijgen. Wij nemen alles op ons: van onderhandelen tot facturen controleren. Afhankelijk van de hoogte van uw verbruik en uw behoefte aan rapportages passen wij onze beloningswijze aan.

Een lid van ons team is uw enige aanspreekpunt voor alle vragen in verband met uw contracten. Zo bieden wij u de beste voorwaarden dankzij een complete en persoonlijke afhandeling van uw dossier.

Wij delen bij de aankoop van energie onze klanten in naar hun verbruik, om u te verzekeren van de beste voorwaarden in de markt.

Anders dan bij de klassieke groepsaankopen, die in de vorm van één gerichte actie plaatsvinden, begeleiden wij u op de lange termijn en volgen wij permanent de prijsontwikkeling in de markt, om de beste contracten van het moment te identificeren.