Expertise

ONDERZOEK

BENT U OP ZOEK NAAR INSTALLATIES MET NIEUWE TECHNOLOGIE? WILT U UW PRODUCTIEWIJZE AANPASSEN? WILT U UW ENERGIEKOSTEN VERLAGEN MAAR WEET U NIET HOE?


Coretec Energy Beschikt over de noodzakelijke ervaring en competenties om u daarbij te helpen. Eén van onze missies is om onze klanten te helpen hun behoefte vast te stellen en vervolgens de oplossingen te analyseren die daar het best in voorzien en het meest rendabel zullen blijken.

 

In deze fase is het noodzakelijk om onderzoek uit te voeren. Dat is van fundamenteel belang: het wijst de richting van de komende projecten aan, maar is ook een voorwaarde voor het goede verloop en de toekomstige rentabiliteit daarvan. Coretec zal in het kader van zijn projecten dus systematisch onderzoek uitvoeren. Daartoe beschikt ons team over de noodzakelijke goedkeuringen, en zal het deze opdracht met zorg uitvoeren, geheel onafhankelijk van technologieën en leveranciers.

 

Voor afzonderlijke onderzoeken of audits zal Coretec zijn klanten verwijzen naar zorgvuldig geselecteerde verwante onderzoeksbureaus. Dit om volledige objectiviteit te houden en gericht te blijven op zijn voornaamste missie: het implementeren van hoogwaardige energie-oplossingen.

 

Er bestaan verschillende typen onderzoek naast elkaar waarmee u uw keuzes voor verbetering op energiegebied kunt verfijnen. De onderzoeksrapporten die daaruit voortkomen, zullen in alle gevallen een belangrijk instrument zijn voor de besluitvorming in uw onderneming.