Nieuws

Benoit Haesebrouck wordt benoemd tot CEO van Coretec Energy Management

Het management van Coretec Energy is verheugd de benoeming van de heer Benoit Haesebrouck tot CEO van Coretec Energy Management aan te kondigen

26/01/2023 ArtikelenCoretec

Benoit Haesebrouck wordt benoemd tot CEO van Coretec Energy Management

Na meer dan 15 jaar aan het hoofd van Coretec Energy Management en in overleg met de directie van de groep Blue Pearl geeft Pierre-Yves Dozo zijn verantwoordelijkheden door aan de heer Benoit Haesebrouck. Pierre-Yves gaat met zijn expertise in de energiesector nieuwe uitdagingen aan in de schoot van de groep Blue Pearl met name door zich te richten op nieuwe opportuniteiten in het buitenland.

Met een carrière van meer dan 20 jaar in de energiesector, waarvan 5 jaar als CEO van Zenobe Energy en 3,5 jaar als COO van de divisie “Energy Management” van Coretec Energy, neemt de heer Haesebrouck nu de leiding over.

“Na 3 jaar nauwe samenwerking met Benoit heb ik geen twijfel dat hij de juiste man is op de juiste plaats. Hij beschikt over alle nodige kwaliteiten om het Coretec-project op lange termijn te leiden. Zijn grondige kennis van de markten en zijn ervaring maakt hem de ideale kandidaat om onze klanten te dienen”. P-Y Dozo.

Met deze nieuwe functie wil Benoit Haesebrouck het werk van Pierre-Yves Dozo voortzetten en ons dienstenaanbod maar ook de flexibiliteit en expertise van onze teams op het gebied van energie-optimalisatie voor Belgische en Franse bedrijven blijven versterken.

“Ik ben erg blij met het vertrouwen dat Coretec in mij heeft getoond. De afgelopen 3 jaar hebben Pierre-Yves, het team en ikzelf hard gewerkt om van Coretec een vertrouwde Europese speler te maken op het gebied van energie-optimalisatie voor bedrijven, zelfs in deze ingewikkelde tijden. Ik wil deze projecten voortzetten in dezelfde dynamiek van flexibiliteit, innovatie en efficiëntie voor onze klanten”. B.Haesebrouck.

De benoeming van de heer Haesebrouck gaat in op 01 januari 2023.

Het team van Coretec Energy